ENA ZA VSE

PFREUNDT tehtnica BGW-1 za bagerje

  • za grabilec za odpadno železo,
  • za čeljustni grabilec,
  • za magnetni grabilec,
  • za grabilec za les, ..

Enostavna montaža, III. in IIII.razred točnosti

Tehtnica BGW-3 za bagerje vam že pri nalaganju s prosto visečim dviganjem bremena, kot je grabilec in magnet, izračuna težo tovora.

Lahko jo montirate na vsak običajen bager in z njo tehtate železo, sipki tovor, les, itd.. Kapaciteta nakladanja je tako optimalno izkoriščena in poti do stacionarne tehtnice niso potrebne. Tehtnica BGW-1 lahko nadomesti drage tehtnice za zabojnike in vagone.

Enostavna in učinkovita

S tehtanjem na kraju nakladanja ne prihranite samo časa ter učinkovite uporabe bagerja ali žerjava. Eksaktno določanje spreminjajoče se teže veča zaupanje vaših strank, določa jasno osnovo za vaše obračunavanje in omogoča popolnoma nove možnosti uporabe.

Kar zajame tudi stehta

Kompaktna okrogla oblika omogoča neomejeno premikanje grabilca. Tudi pod težkimi pogoji deluje brez motenj in natančno.


TEHTALNA ELEKTRONIKA WK 50

S tehtalno elektroniko lahko dobavnice natisnete že na samem mestu nakladanja. WK 50 je kompaktna tehtalna elektronika, ki se nahaja v voznikovi kabini. Funkcijske tipke in alfanumerična tipkovnica v nočni izvedbi vam omogočajo enostavno uporabo.

Tehtnica ima spomin za vsoto in osnovne podatke.

BGW-1 je namenjena za tehtanje do 15t. Možna je tudi dobava tehtnice za tehtanje do 100 t (oblikovanje ponudbe na osnovi povpraševanja).