Smo majhno družinsko podjetje v zasebni lasti, z domačim kapitalom. Držimo se načela, da so MAJHNI PRILAGODLJIVI, tako da poskušamo vsaki stranki ustreči v najkrajšem možnem času. Naši kupci to cenijo in nas imajo za resnega in zanesljivega poslovnega partnerja. Prepričajte se in nam zaupajte tudi vi.

Naše podjetje TRGOSTROJ d.o.o. je v Sloveniji že več kot 30 let zastopnik nemškega podjetja Pfreundt, ki razvija in prodaja mobilne tehtalne sisteme visoke kvalitete, vključno s programsko opremo in možnostjo prenosa in obdelave podatkov. Zagotavljamo originalne rezervne dele in kvalitetne servisne storitve.

Podjetje PFREUNDT je leta 1979 ustanovil Hans-Günther Pfreundt.

Prva generacija tehtalne elektronike za nakladalec:

S trdim delom je podjetje leta 1980 razvilo mobilno tehtalno elektroniko in jo še istega leta razstavljal na sejmu Bauma v Münchnu, v Nemčiji. Sledila je pridobitev tipskega dovoljenja za mobilne tehtalne sisteme. Ravno ta razvoj je močno pripomogel k rasti podjetja.

Leta 1994 je podjetje Pfreundt v Nemčiji organiziralo 1.mednarodno srečanje zastopnikov, na katerem smo bili prisotni tudi mi.

Danes je v podjetju Pfreundt zaposlenih 80 ljudi, v več kot 38 državah pa imajo partnerje za prodajo in servis.